Conische bedrukte lampenkap

Grote bedrukte lampenkap BASF

Hanglamp met print

Bedruktehanglamp voor beurs Rosalina

Bedruktehanglampen Polar

Kantoor verlichting, bedrukte lampenkappen

hanglamp binnenzijde bedrukt

Brandwerende lampenkappen

Lampenkappen bedrukt met instrumenten

Vierkante lampenkap met bedruking

Bel mij terug

Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u z.s.m. terug.

Uw naam

Uw Telefoonnummer

VerlichtingsAdvies en maatwerk lampenkappen

Bedrukte lampenkappen.nl is reeds 10 jaar actief in het bedrukken van lampenkappen en heeft ruim 20 jaar ervaring in de verlichtingsbranche en het maken van lampenkappen en hanglampen. Al onze lampenkappen worden in ons lampenkappenatelier met de hand gemaakt.

Waar nodig kunnen wij u adviseren in en bij uw lichtplan, zo kunnen advies geven over de benodigde lichtopbrengst in een bepaalde ruimte en hoe deze lichtopbrengst behaald kan worden. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om met dimmers te werken omdat het benodigd aantal LUX niet op elk moment gelijk is, denk aan verlichting in presentatieruimtes, hotel en cafe verlichting of bijvoorbeeld verlichting in een sportkantine, waar na de webstrijd of training gezellig wordt nagepraat of waar vergaderingen kunnen plaats vinden.

Ook kunnen we het DTP werk(opmaken van de print of drukbestanden) voor de bedrukte hanglampen volledig voor u verzorgen en u adviseren in de kleurstellingen van uw maatwerk hanglampen.

Vormen en lichtobjecten:
Naast de 'standaard' vormen voor lampenkappen ontwikkelen wij, in samenwerking met de klant, ook lichtobjecten. Deze lichtobjecten worden doorgaans opgebouwd uit meerdere lampenkappen bestaande uit verschillende maten en/of vormen. Zie ook naaststaande foto ons lichtobject 'Mushroom' Mushroom lampenkap paddestoel