Conische bedrukte lampenkap

Grote bedrukte lampenkap BASF

Hanglamp met print

Bedruktehanglamp voor beurs Rosalina

Bedruktehanglampen Polar

Kantoor verlichting, bedrukte lampenkappen

hanglamp binnenzijde bedrukt

Brandwerende lampenkappen

Lampenkappen bedrukt met instrumenten

Vierkante lampenkap met bedruking

Bel mij terug

Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u z.s.m. terug.

Uw naam

Uw Telefoonnummer


Bedrukte lampenkappen


Op onderstaande afbeeldingen vindt u foto’s van bedrukte lampenkappen en bedrukte hanglampen. Deze hanging signs worden full color bedrukt met door u gewenste afbeeldingen. Vaak worden ook lampenkappen met logo bedrukt of met tekst. Indien gewenst kan onze DTP afdeling de bestanden volledig voor u opmaken. Alle bestanden worden aandachtig gecontroleerd voor ze gedrukt worden, u ontvangt hiervan altijd een digitale drukproef. De zogenaamde hanging signs zijn bedrukte hanglampen welke gebruikt worden als reclame uiting, bijvoorbeeld als lampenkappen voor beursstand of in winkels en kantoren.

 

Bedrukt op PVC
Hanglamp van 150cm bedrukt in grijstinten. Geleverd aan Brasserie het Hoofdkantoor
Bedrukte lampenkap op stof met een diameter van 200cm en een hoogte van 100cm.
Lampenkappen FC bedrukt op stof met fotos van bekende gitaristen voor een gitaarwinkel.
Lampenkappen aan de binnenzijde bedrukt en geplakt op een speciaal lichtdoorlatende kunststof zodat de print aan de buitenzijde ook doorschijnt. Geleverd inclusief ophangsysteem.
Hanglampen met bekente gitaristen. Opmaak verzorgt door onze DTP studio
Dubbele lampenkap, de buitenste kap heeft een diameter van 120cm en de binnenste kap een diameter van 90cm, deze kappen zijn FC bedrukt op Canvas. Deze kappen zijn 5 dagen na opdracht geleverd.
Lampenkappen geleverd t.b.v. een beursstand van BASF. Deze lampenkappen zijn volledig brandvertragend uitgevoerd met B1 certificering.
Deze hanglampen hebben een diameter van 150cm en zijn bedrukt op textiel. Speciaal gemaakt voor de beursstand van Polar.
Lampenkap voor Deli XL bedrukt
Zeer grote lampenkap met een diameter van 250cm, geleverd aan Gazelle.
Lampenkap bedrukt op kunststof(PVC)
Grote bedrukte hanglampen, geleverd aan Top Merk Schoenen. Deze lampenkappen zijn voorzien van spots zodat de artikelen die eronder staan goed uitgelicht kunnen worden.
Close up van een print op stof. Deze kappen worden mooi egaal uitgelicht d.m.v. een 12W LED lichtbalk. Het gaat hier om een pixelart kap
Bedrukt op Canvas
Blenders bedrukt op PVC